Er det lenge siden sist du søkte på en jobb? Eller kanskje du aldri har søkt på jobber tidligere? Det kan være konstruktivt å ha en nøytral diskusjonspartner underveis i søknadsprosessen.

Vi kan bidra med utarbeidelse av CV og søknad i tillegg til forberedelser til intervju. Vi er eksperter på jobbsøking og alltid oppdaterte på jobbmarkedet.

Vi tilbyr

  • Veiledningssamtaler
  • Persolog profilanalyse
  • Kompetansekartlegging
  • Hjelp til profesjonell CV, søknad og åpen søknad
  • Intervjutrening
  • Råd før forhandlinger i ansettelsesprosessen

Ledige jobber finnes det alltid. Kunsten er å finne den jobben som passer for deg. Samtidig vet vi at to av tre jobber ikke annonseres. Vi vet hvor jobbene finnes og deler gjerne vår kunnskap og erfaring med deg.

Se produkter >

Vi har lang erfaring og er til enhver tid oppdaterte på hvilke jobb- og studiemuligheter som finnes.

Møt våre karriererådgivere >

Les mer i artikkelen Velg ny vei – KK jobb.

Profilanalysen Persolog Karriere

Persolog er et anerkjent profilanalyseverktøy som beskriver din individuelle atferdspreferanse. Målet med prosessen er å bevisstgjøre deg på dine motivasjonsfaktorer og atferdstendenser. Du blir mer observant på hvem du er, hvordan du kan tilpasse deg ulike miljøer, og hvilke arbeidsoppgaver som passer deg.

Persolog er et godt støtteverktøy i prosessen med å finne den rette jobben for deg. Samtidig vil bevisstgjøringen du oppnår i løpet av kartleggingen kunne bidra positivt i søknadsprosessen, i jobbintervjuer, kollegialt og videre når du er ute i arbeidslivet.

Kurs i intervjuteknikk

Lær alt om hva du kan gjøre for at intervjuet skal bli vellykket. Ved bruk av videofilming gir vi deg en grundig tilbakemelding.

Ønsker du en realistisk gjennomgang av spørsmålene du kan vente deg? Da kan vi skreddersy et kurs til deg. Les mer om kurset ›

Send åpen søknad – få jobben!

Hvis du er på jakt etter ny jobb, så kan det lønne seg å sende en åpen søknad dit du ønsker deg selv om det ikke er utlyst noen ledig stilling. Les mer og se eksempel på hvordan en åpen søknad bør se ut >

  • Kontakt oss for en uforpliktende prat

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.