Se nye muligheter
med karriere-
veiledning

Unngå å velge feil studium

Trendy studier og fengende titler på programmer kan virke fristende,men det kan ende i håpløshet hvis du ikke har tenkt nøye over studievalget på forhånd.

– LES –

Gjør riktige valg enklere!

Vi har kompetanse og verktøy som gjør oss i stand til å gi deg konkrete og verdifulle råd om karriere og studier. Vi hjelper deg med å se mulighetene!

Referanser

Etter å ha gjennomgått analysen og veiledningstimene fikk jeg et mye klarere bilde av hva som ville passe for meg, og hvilke jobber jeg ville kunne trives i og ikke.

Veilederen har vært en god støtte, en som har motivert meg i en ofte lang søkeprosess og vært svært engasjert i at jeg skulle få meg ny jobb.

Dere oppfordret meg til å ikke kaste bort min bachelor, men heller bygge videre på den. Tanken hadde ikke slått meg tidligere, og jeg så ikke mulighetene selv.  Jeg søkte meg til NMBU i fjor høst og kom inn på profesjonsstudiet i by- og regionplanlegging.

Nå er jeg ferdig med en master om 1,5 år, og kunne ikke vært mer fornøyd. Så, tusen hjertelig takk! Den veiledningstimen har betydd alt for meg i ettertid, og jeg er sikker på at jeg ikke hadde søkt meg hit om det ikke hadde vært for deg. Dere gjør et fantastisk stykke arbeid for oss som ikke ser mulighetene der ute!!

  • Kontakt oss for en uforpliktende prat

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.