Vi ser etter engasjert salgskonsulent for Hamelin i Norge

Som salgskonsulent i Hamelin Norge vil man ha ansvar for Hamelin sine produkter. Det vil være en del reisevirksomhet rundt i Norge og til kontoret i Danmark, som man planlegger sammen med salgsjefen i Norge.

Vi søker resultatorienterte karriererådgivere i hele Norge!

Karrierehuset er nå inne i en spennende vekst og utvikling og trenger flere engasjerte, dyktige og erfarne rådgivere. Vi ønsker søknader fra deg som ønsker å jobbe som konsulent, og bor i eller i nærheten av Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand eller Tromsø.

Karrierehuset søker interiørarkitekt/ -designer for Lekolar

Har du lyst til å være med på å forme fremtidens skoler og barnehager i Norge? LEKOLAR søker interiørarkitekt med ambisjoner. Motiveres du av personlig vekst og en meningsfull hverdag kan dette være riktig mulighet for deg! Du vil bli en viktig ressurs hos oss.

Karrierehuset søker selger for kunde

Til deres salgsstudio i Oslo søker de en selger med stort engasjement og pågangsmot som vil bidra til vekst og videreutvikling av selskapet. Teamet i Oslo vil bestå av tre selgere og salgssjef som sammen med våre tre partnere utgjør Studio Hagen.

Karrierehuset søker rådgivende ingeniør for kunde (to stillinger)

Bedriften har i dag seks dyktige medarbeidere i sin konstruksjonsavdeling og som et ledd i å styrke avdelingen, søker de etter en erfaren byggingeniør. Stor tilgang på nye og spennende prosjekter gjør at de søker etter flere innen fagområdet.

Karrierehuset søker branningeniør for kunde (to stillinger)

Vi ser etter en erfaren branningeniør som raskt kan inngå i både mindre og større prosjekter innen næringsbygg, kulturbygg, boliger og skoler. Arbeidssteder er hovedsakelig i sentrale østlandsområdet, med utgangspunkt fra vårt hovedkontor i Akershus.