Karrierehuset søker interiørdesigner/ designer for kunde

Bedriften er et nordisk konsern med et bredt produktsortiment som jobber med å utvikle fremtidens læringsmiljøer. De jobber med ulike prosjekter i skoler, barnehager, biblioteker, SFO og innenfor høyere utdanning.

Karrierehuset søker selger for kunde

Til deres salgsstudio i Oslo søker de en selger med stort engasjement og pågangsmot som vil bidra til vekst og videreutvikling av selskapet. Teamet i Oslo vil bestå av tre selgere og salgssjef som sammen med våre tre partnere utgjør Studio Hagen.

Karrierehuset søker rådgivende ingeniør for kunde (to stillinger)

Bedriften har i dag seks dyktige medarbeidere i sin konstruksjonsavdeling og som et ledd i å styrke avdelingen, søker de etter en erfaren byggingeniør. Stor tilgang på nye og spennende prosjekter gjør at de søker etter flere innen fagområdet.

Karrierehuset søker branningeniør for kunde (to stillinger)

Vi ser etter en erfaren branningeniør som raskt kan inngå i både mindre og større prosjekter innen næringsbygg, kulturbygg, boliger og skoler. Arbeidssteder er hovedsakelig i sentrale østlandsområdet, med utgangspunkt fra vårt hovedkontor i Akershus.

Vi søker resultatorienterte og selvgående karriererådgivere

Karrierehuset er nå inne i en spennende vekst og utvikling og trenger flere engasjerte, dyktige og erfarne rådgivere. Vi ønsker oss søknader både fra deg som er konsulent, og fra deg som søker fast stilling.