Meet-ups og åpne karrieretreff hos Karrierehuset!

Torsdag 30. januar inviterer vi til årets første Meet-up, et åpent Karrieretreff  hvor tema vil være                         «Hvordan bygge egen merkevare på vei mot Drømmejobben».

Hva skal til for å vinne konkurransen i et tøft arbeidsmarked, hvor kravene til omstilling er høye? Vi i Karrierehuset mener vi vet hva som er viktig og nødvendig. Karriererådgiverne våre gir deg verdifulle tips og råd for å gjøre deg aktuell og ettertraktet. Samtidig vil det bidra til å sikre en raskere vei ut i et nytt arbeidsforhold og en ny karriere.

Torsdag 30. januar starter vi med årets første Karrieretreff og vi begynner kl 08.00.

Vi starter med en enkel frokost, juice, te og kaffe. Deretter presentasjon «Hvordan bygge din merkevare på vei mot drømmejobben» ved Lene Ørbeck.  Avslutningsvis blir det mulighet for en kjapp prat med en av våre karriereveiledere.

Det er et begrenset antall plasser, derfor anbefaler vi å være tidlig ute med påmelding. 

Adresse: Karrierehusets lokaler i Kristian IVs gate 13 i Oslo sentrum (vis-a-vis Det Norske Teatret).

Påmelding: kurs@karrierehuset.no eller fyll ut skjemaet nedenfor.

Meet-up –  Vi ønsker deg velkommen til Karrieretreff!

_____________

 

2020 – ett godt nytt karriereår?

Allerede er det en god stund siden nyttårsrakettene landet og vi er i gang med 2020 – ett nytt år med nye karrieremuligheter! I løpet av året vil vi arrangere ulike åpne Meet-ups og karrieretreff med varierende temaer, så her gjelder det å følge med på sidene våre! Vi setter fokus på de ulike karrieremulighetene, enten du ønsker en karriere-endring og et jobbskifte eller vurderer å studere igjen. Kan dette være en din nye start dersom du står uten arbeid?

Vi i Karrierehuset bistår mer enn gjerne.  Våre rådgivere, med sin spisskompetanse innen ulike fagområder, informerer og deler og gir deg et innblikk i hva vi leverer. På våre sider kan du holde deg løpende oppdatert om oss, hva vi leverer og hva som skal skje videre i løpet av  1. halvår av 2020.

Les mer om hvordan du skifter karriere her

  • Kontakt oss for en uforpliktende prat

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.