Åpne karrieretreff hos Karrierehuset!

Et karrieretreff for deg som betraktes som «senior» er denne høstens siste åpne Meet-up!
I høst har vi tatt for oss ulike temaer og satt søkelyset på utfordringer vi alle kan møte i løpet av en jobbkarriere. Våre rådgivere, med sin spisskompetanse innen ulike fagområder, har informert og delt og gitt et innblikk i hva vi leverer. Følg gjerne med på sidene våre om hva som vil skje i løpet av 1. halvår av 2020.

Er du 55+ og fortsatt full av energi og arbeidsglede, men strever med å finne «drømmejobben»?

Hva vil det egentlig si å være en «senior» i arbeidsmarkedet? I vår verden er det en medarbeider som har opparbeidet seg mye kompetanse på mange ulike fagområder og arenaer gjennom 30-40 år som yrkesaktiv. Med denne kompetansen følger også vurderingsevne og klokskap.

Er dette verdier som blir verdsatt i dagens arbeidsliv? Erfaringsmessig opplever nok mange over 55 år å streve litt mer enn yngre med å få tilslaget på «drømmejobben». Er det da en myte eller klare fakta at «seniorene» i markedet «henger etter» de yngre i jobbsammenheng? Hva tror du? Fakta er at 55+ er like omstillingsdyktige som den yngre delen av arbeidsstokken!

Åpent Karrieretreff m/enkel frokost for deg som er over 55 år – Torsdag 28. november, kl 08.00.

Kom å hør hva vi i Karrierehuset mener skal til for å vinne konkurransen i et tøft arbeidsmarked, hvor kravene til omstilling er høye. Karriererådgiverne våre gir deg verdifulle tips og råd for å gjøre deg attraktiv og bidra til å sikre en raskere vei ut i et nytt arbeidsforhold og en ny karriere.

 

Vi har et begrenset antall plasser, derfor anbefaler vi å være tidlig ute med påmelding.                   NB!Dette er årets siste treff.

Adresse: Karrierehusets lokaler i Kristian IVs gate 13 i Oslo sentrum (vis-a-vis Det Norske Teatret).

Påmelding: kurs@karrierehuset.no eller fyll ut skjemaet nedenfor.

Grip denne muligheten – sees vi?!

 

Les mer om hvordan du skifter karriere her

  • Kontakt oss for en uforpliktende prat

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.