Åpne karrieretreff hos Karrierehuset!

Onsdag 25. september er nettverksbygging i fokus på vårt åpne Karrieretreff

På karrieretreffet tar vi opp nok et høyaktuelt tema dersom du ønsker nye utfordringer i karrieren din eller tenker det ville være spennende med en karriere endring. Kanskje søker eller ønsker du ny jobb eller trenger hjelp med en annen jobbrelatert utfordring?

Bygg og utvid ditt eget nettverk

Nærmere 70% av rekrutteringene skjer i «det lukkede markedet». Dette vil si at 7 av 10 ledige jobber aldri utlyses, men besettes via nettverk. Kom på karrieretreffet og hør hvordan du selv kan bli en tydelig og målrettet nettverker i søkeprosessen mot ny jobb! Benytt anledningen til å treffe andre som er i samme situasjon, og utveksle erfaringer.

Velkommen til oss i våre lokaler onsdag 25.9. kl 16.00 

 

I høst inviterer vi til flere åpne meetups i form av både karrierefrokost og karrieretreff
Her tar vi for oss ulike temaer og setter søkelyset på mulige utfordringer vi alle kan møte i løpet av en jobbkarriere. Våre rådgivere, med sin spisskompetanse innen ulike fagområder, informerer, deler og gir et innblikk i hva vi leverer.

Karriererådgivning – våre tips og råd
Karriererådgiverne våre gir deg verdifulle tips og råd for å gjøre deg attraktiv på arbeidsmarkedet og sikre en raskere vei ut i et nytt arbeidsforhold og en ny karriere. Vi hjelper deg med å møte de skiftende kravene i arbeidslivet og med å profilere deg best mulig i markedet. Hvilke kanaler bør benyttes? Hvordan treffe nye bransjer og stillinger? Og hvordan gå frem strategisk for å bli oppdaget av potensielle arbeidsgivere for nye muligheter og ny karriere? Dette er noen av spørsmålene våre rådgivere tar for seg når vi inviterer til en åpen karrierefrokost eller et ettermiddagstreff.

 

Vi har et begrenset antall plasser, derfor anbefaler vi å være tidlig ute med påmelding. Datoene for kommende karriere-events finner du nederst på siden.

Adresse: Karrierehusets lokaler i Kristian IVs gate 13 i Oslo sentrum (vis-a-vis Det Norske Teatret).

Påmelding: kurs@karrierehuset.no eller fyll ut skjemaet nedenfor.

 

Grip muligheten – vi sees!

Foreløpige datoer for siste halvår 2019:

  • 25. september
  • 31. oktober
  • 21. november
  • 12. desember

Les mer om hvordan du skifter karriere her

  • Kontakt oss for en uforpliktende prat

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.