Bedrift

 • Velg_rett_studie2

  Unngå å velge feil studium

  Trendy studier og fengende titler på programmer kan virke fristende, men det kan ende i håpløshet hvis du ikke har tenkt nøye over studievalget på forhånd.

 • karrieretips_karrierehuset

  Tips til deg som vil skifte beite

  Finn ut så mye som mulig om yrket du drømmer om. En drastisk forandring vil ofte ekstra kurs eller ny utdannelse. Og vær forberedt på hva det gjør med økonomien.

  • cta-image
  • Karrierehuset har lang erfaring i å bistå bedrifter og medarbeidere i nedbemannings- og omstillingsprosesser.

   Se introfilm eller les mer om våre tjenester.

  • Gjør riktige valg enklere!

   Vi har kompetanse og verktøy som gjør oss i stand til å gi deg konkrete og verdifulle råd om karriere og studier. Vi hjelper deg med å se mulighetene!

   Bestill time nå
 • Referanser

  Etter kurset har min kollega blitt mer bevisst på hvordan andre reagerer på hans oppførsel og uttalelser. Derfor har han nå tilpasset seg slik at kommunikasjonen mellom ham og de andre ansatte er mer hensiktsmessig. Han fikk kartlagt hvilken personlighetstype han er.
  Les mer

  Torgil StålbergGPC. Bedriftskunde som gjennomførte DISC-kurs

  «Vi har benyttet Karrierehuset i forbindelse med omstillingsprosesser. Karrierehuset oppfattes som en profesjonell støttespiller både i forhold til vår virksomhet, og ikke minst i forhold til den oppfølgingen og karriereveiledningen tidligere ansatte har fått.»

  Les mer

  Senior manager, HRNETS AS. Bedriftskunde omstilling

  «Under nedbemanningsprosessen ønsket vi å tilby de berørte profesjonell rådgivning i jakten på ny jobb. I etterkant har vi fått meget positive tilbakemeldinger fra de som har mottatt rådgivning fra Karrierehuset.

  Les mer

  Thea TogstadHR Manager Norge. Bedriftskunde nedbemanning
 • Kurs

  Presentasjonsteknikk – bli trygg i rollen

  Et kurs som gjør dine medarbeidere både bedre og tryggere i presentasjoner.

  Les mer om kurset

  Lederutvikling – skap en god leder

  Et viktig mål med kurset er å gjøre sosiale og relasjonelle ferdigheter bedre ved å skape en god forståelse for egen og andres adferd.

  Les mer om kurset

  Salgsteknikk – oppnå enda bedre resulater

  For å bli en bedre selger, må man kjenne seg selv, sitt eget atferdsmønster, og hvordan man påvirker miljøet rundt seg. Oppnå enda bedre resultater med vårt kurs i salgsteknikk!

  Les mer om kurset