Privat

 • Velg_rett_studie2

  Unngå å velge feil studium

  Trendy studier og fengende titler på programmer kan virke fristende, men det kan ende i håpløshet hvis du ikke har tenkt nøye over studievalget på forhånd.

 • Skriv_apen_soknad

  Send åpen søknad

  Hvis du er på jakt etter ny jobb, så kan det lønne seg å sende en åpen søknad dit du ønsker deg selv om det ikke er utlyst noen ledig stilling.

 • karrieretips_karrierehuset

  Tips til deg som vil skifte beite

  Finn ut så mye som mulig om yrket du drømmer om. En drastisk forandring vil ofte ekstra kurs eller ny utdannelse. Og vær forberedt på hva det gjør med økonomien.

  • cta-image
  • Jobbsøker? På nett fra første dag med karrierePRO

   Vi tilbyr det siste på markedet innen jobbsøkerløsninger. karrierePRO er vårt eget nettbaserte jobbsøkerverktøy som hjelper deg med alle deler av jobbsøkerprosessen, kompetansekartlegging og stillingssøk, CV-skriving, intervjutrening og loggføring av jobbsøkprosessene. Du har også mulighet til å kontakte en av våre karriereveiledere for tilbakemelding og bistand.
   Se introvideo om karrierePRO

  • Gjør riktige valg enklere!

   Vi har kompetanse og verktøy som gjør oss i stand til å gi deg konkrete og verdifulle råd om karriere og studier. Vi hjelper deg med å se mulighetene!

   Bestill time nå
 • Referanser

  Etter å ha gjennomgått testen og veiledningstimene fikk jeg et mye klarere bilde av hva som ville passe for meg, og hvilke jobber jeg ville kunne trives i og ikke.
  Les mer

  Linn OlsenStudent

  Veilederen har vært en god støtte, en som har motivert meg i en ofte lang søkeprosess og vært svært engasjert i at jeg skulle få meg ny jobb. Les mer

  Jostein MjønerudJobbsøker
 • Kurs

  16. juli, 3. september, 15. oktober: Intervjuteknikk med videofilm

  Lær alt om hva du kan gjøre for at jobbintervjuet skal bli vellykket.

  Les mer om kurset

  21. oktober, 25. november: Studieteknikk

  God studieteknikk kan være redningen for å opprettholde motivasjon og komme seg gjennom et langt studium med stort pensum.

  Les mer om kurset

  29. og 30. oktober, 5.-6. desember: Presentasjonsteknikk

  Vi gjør deg tryggere foran forsamlinger og som foredragsholder.

  Les mer om kurset